Përfaqësues Alske Freter

Hamburgische Bürgerschaft

Anëtar i komisioneve :

Alske Freter
parti : BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
fraksion: BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rrethi zgjedhor : Barmbek - Uhlenhorst - Dulsberg
rol: Fraktion (Europapolitische Sprecherin)
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani