Përfaqësues Anja Schillhaneck

Abgeordnetenhaus von Berlin

Anja Schillhaneck
parti : BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
fraksion: BÜNDNIS 90/DIE GRÜNEN
Zgjedhur : 18.09.2016
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: Fraktion (Wissenschaftspolitische Sprecherin), Fraktion (Finanzpolitische Sprecherin)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Anja Schillhaneck
Faqja e internetit : https://www.anja-schillhaneck.de/
Twitter: https://twitter.com/A_Schillhaneck
Facebook: https://www.facebook.com/anja.schillhaneck.5/
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Anja Schillhaneck

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani