Përfaqësues Anna Wabel

Kreistag Lahn-Dill-Kreis


Anna Wabel
parti : DIE LINKE
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani