përfaqësues Christian Greb

Kreistag Kreis Groß-Gerau

    Opinion mbi peticionin Erhalt der Geburtshilfe/ Gynäkologie in der Kreisklinik Groß-Gerau

    Die Linke.Offene Liste, modifikuar për herë të fundit 28/12/2019

    nuk bie dakort.

    Aufgrund des Fortführungskonzepts ist der Betrieb einer Geburtshilfe/Gynäkologie leider nicht möglich. Alternativ dazu prüft die Koalition aus SPD, Bündnis90/Die Grünen, Die Linke sowie Piraten die Einrichtung eines Geburtshaus in Groß-Gerau.


Christian Greb
parti : Die Linke.Offene Liste
fraksion: Die Linke.Offene Liste
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Christian Greb

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani