përfaqësues Christian Thieme

Kreistag Burgenlandkreis

Asnjë deklaratë nuk është kërkuar deri më tani. Për peticionet me një përgjigje të shkëlqyeshme, ne i kërkojmë vendimmarrësit përgjegjës për një deklaratë.
Christian Thieme
parti : CDU
fraksion: Kreistagsfraktion Burgenlandkreis
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Mitglied
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Christian Thieme
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani