përfaqësues Dietmar Schaller

Rat der Stadt Leverkusen


Dietmar Schaller
parti : Soziale Gerechtigkeit
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rrethi zgjedhor : Leverkusen
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani