përfaqësues Dietmar Weihrich

Stadtrat Halle (Saale)

transparencë:
nicht mehr im Parlament

Dietmar Weihrich
parti : Bündnis 90/Die Grünen
Zgjedhur : 26.05.2019
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Dietmar_Weihrich
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International