përfaqësues Eberhard Lambeck

Rat der Stadt Wermelskirchen


Eberhard Lambeck
parti : Bürgerforum
fraksion: Bürgerforum
zgjedhjet e ardhshme : 2020
rol: Ratsmitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani