përfaqësues Georg Fenninger

Stadtrat Boni

  Opinion mbi peticionin AIRE-Turm Bauwahn Verhindern!

  CDU
  kohët e fundit shkruar në 17/09/2020
  nuk përgjigjet akoma

  Opinion mbi peticionin Bonner Ganztagsschulen erhalten - OGS-Förderung erhöhen

  CDU modifikuar për herë të fundit 28/04/2016

  Baza e vendimit ishte një zgjidhje e fraksionit
    Asnjë deklaratë.

  Die CDU Fraktion hat sich zwar schon eingehend mit den Sparvorschlägen des Oberbürgermeisters befasst Wir kennen die Problematik und haben uns auch schon im Zusammenhang mit der Koalitionsvereinbarung im Vertragsentwurf dazu positioniert. Konkret werden wir aber erst nach unserer Haushaltsklausur und in den Haushaltsberatungen. Wir bitten daher um etwas Geduld. Die Gespräche mit den Vertretern der OGS setzten wir natürlich fort.Mit freundlichem GrußGeorg Fenninger (Fraktionsgeschäftsführer)

  Opinion mbi peticionin Keine weiteren Zweckentfremdungen mehr von Bonner Sporthallen

  CDU modifikuar për herë të fundit 20/02/2016

    nuk bie dakort.

  Opinion mbi peticionin Ennertaufstieg: Nein!

  CDU
  kohët e fundit shkruar në 24/03/2015
  nuk përgjigjet akoma


Georg Fenninger
parti : CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International