përfaqësues Günther Klempnauer

Stadtrat Herford


Günther Klempnauer
parti : FDP
fraksion: Fraktionslos
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani