përfaqësues Günter Beyer-Köhler

Gemeinderat Konstanz - heq dorë

  Opinion mbi peticionin Konstanz braucht seinen Theater-Intendanten Christoph Nix für ein zusätzliches Jahr!

  Freie Grüne Liste modifikuar për herë të fundit 25/02/2018

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Sehr geehrte Damen und Herren,

  superschade das Christoph Nix nicht über seinen Vertrag hinaus vom Konstanzer Rat
  verlängert wurde. Christoph Nix tut Konstanz gut und er macht hier eine tolle Arbeit dazu
  ist er ein hoch anständiger Mensch.
  Von mir hätte er gerne eine weitere Spielzeit bekommen, gerne habe ich auch diese Pedition unterstützt. Meine Ja-Stimme hat in der Summe unter dem Strich leider nicht ausgereicht,

  Demokratie ist manchmal brutal hart und trotzdem ist Demokratie die beste Staatsform,

  mit herzlichen Grüßen
  Günter Beyer-Köhler

  Opinion mbi peticionin Pro Konstanzer Flugplatz

  Freie Grüne Liste
  kohët e fundit shkruar në 25/09/2015
  nuk përgjigjet akoma

  Opinion mbi peticionin STOPP! Gegen die Sperrung der Petershauser Straße / Jahnstraße / Bahnübergang für den Autoverkehr

  Freie Grüne Liste modifikuar për herë të fundit 07/11/2014

    nuk bie dakort.


Günter Beyer-Köhler - heq dorë
parti : Freie Grüne Liste
zgjedhjet e ardhshme : 2024
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani