përfaqësues Hans-Friedrich Rosendahl

Stadtrat Boni


Hans-Friedrich Rosendahl
parti : Allianz für Bonn
fraksion: Allianz für Bonn
zgjedhjet e ardhshme : 2020

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani