përfaqësues Jens Kamieth

Landtag Nordrhein-Westfalen

Jens Kamieth
parti : CDU
fraksion: CDU
Zgjedhur : 14.05.2017
zgjedhjet e ardhshme : 2022
rrethi zgjedhor : Siegen-Wittgenstein I
rol: Fraktion (Familienpolitischer Sprecher), , Fraktion (Kinder-, Jugendpolitischer Sprecher)
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Jens Kamieth
Faqja e internetit : http://www.jenskamieth.de
Facebook: https://www.facebook.com/jenskamiethmdl/
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani