përfaqësues Klaus-Dieter Hageneuer

Gemeinderat Fröndenberg/Ruhr


Klaus-Dieter Hageneuer
parti : SPD
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Raportoni gabimet në të dhëna
Une jam Klaus-Dieter Hageneuer

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International