përfaqësues Leif Blum

Stadtverordnetenversammlung Darmshtadi

    Opinion mbi peticionin Schützt Wald und Gemarkung um Arheilgen und Wixhausen für Landwirtschaft, Naherholung und Klima.

    FDP, modifikuar për herë të fundit 26/04/2021

      Pajtohem / kryesisht pajtohem .
    ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen

    Ungeachtet der unbestreitbaren und unbestrittenen Notwendigkeit auch künftig Gebiete als Expansionsflächen für Bestandsbetriebe und Gewerbeneuansiedlungen zu identifizieren, auszuweisen und vorzuhalten, sehe ich die hier avisierten Suchräume als ungeeignet an.


Leif Blum
parti : FDP
fraksion: FDP
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani