përfaqësues Michael Dräger

Kreistag Landkreis Verden


Michael Dräger
parti : Fraktionslos
fraksion: Fraktionslos
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rrethi zgjedhor : Verden
rol: Kreistagsmitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International