përfaqësues Norbert Amon

Gemeindevertretung Gründau

  Opinion mbi peticionin Fliegenplage in Gründau

  CDU modifikuar për herë të fundit 11/05/2018

    Pajtohem / kryesisht pajtohem .
  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   Unë jam në favor të një seance dëgjimore publike në komitetin teknik.
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Nachdem die Verantwortlichen im Main-Kinzig-Kreis und auch die Gründauer Verwaltung um Bürgermeister Helfrich die Proteste der Bevölkerung im vergangenen Jahr weitestgehend ignorierten und nur wenig oder gar nichts zur Aufklärung unternommen haben, ist nun höchste Eile geboten, alles mögliche und unmögliche zu tun, um dieser ekelerregenden Fliegenplage mit ihrem gesundheitlichen Gefährdungspotenzial ein Ende zu setzen.


Norbert Amon
parti : CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani