përfaqësues Rainer Deppe

Kreistag Rheinisch-Bergischer Kreis

Rainer Deppe
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2020
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Rainer Deppe
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani