përfaqësues Rudolf Beu

Stadtrat Boni


Rudolf Beu
parti : Bündnis 90 / DIE GRÜNEN
fraksion: Bündnis 90 / DIE GRÜNEN
zgjedhjet e ardhshme : 2020

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani