përfaqësues Sebastian Popp

Stadtverordnetenversammlung Frankfurti mbi Main


Sebastian Popp
parti : Die Grünen
fraksion: Die Grünen
zgjedhjet e ardhshme : 2021
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani