Përfaqësues Sigurd Remy

Stadtrat Neuwied


Sigurd Remy
parti : Fraktionslos
fraksion: Fraktionslos
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Ratsmitglied
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani