përfaqësues Uwe Schlammer

Kreistag Landkreis Sonneberg

  Opinion mbi peticionin Krankenhausstandort Neuhaus am Rennweg erhalten!

  DIE LINKE./GRÜNE, modifikuar për herë të fundit 22/06/2020

  Vendimi i grupit të publikuar nga Uwe Schlammer . Baza e vendimit ishte një zgjidhje e fraksionit DIE LINKE./GRÜNE
    Pajtohem / kryesisht pajtohem .

  ✓   unë do ta mbështes kërkesën nëse do të ketë mjaftueshëm përfaqësues që do të bashkohen
  ✓   unë mbështes një dëgjim publik në Parlament / plenar.

  Das Krankenhaus ist Kern der medizinischen Versorgung im nördlichen Teil des Landkreises und als solches unverzichtbar. Eine Weiterentwicklung zu einem "Gesundheitszentrum" ist dabei zu begrüßen. In jedem Fall ist aber eine 24-stündige Notaufnahme und Unfallversorgung zu sichern. In diesen Prozess sind alle Beteiligten zeitnah zu informieren und einzubeziehen. Dabei soll und muss das Solidarprinzip des REGIOMED - Verbundes sowohl finanziell aber auch personell genutzt und umgesetzt werden.


Uwe Schlammer
parti : DIE LINKE.
fraksion: DIE LINKE./GRÜNE
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Mitglied des Kreistages
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International