Monat: November 2013

27.11.2013

Volksabstimmung

Koalition sagt Bürgerbeteiligung ab

peticione e tanishme

tregoni të gjitha peticionet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani