Tag: 7. März 2014

7.03.2014

Herausragende Petition

Delitzscher behalten ihre Post

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani