Monat: April 2014

30.04.2014

Transparenz

Wer hat Angst vor Online-Petitionen?

peticione e tanishme

tregoni të gjitha peticionet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani