Tag: 23. November 2017

23.11.2017

Herausragende Petition

Erfolg: Von der Petition zum Gesetzesentwurf

Peticionet aktuale

tregoni të gjitha peticionet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani