Tag: 21. Mai 2019

21.05.2019

Transparenz

Meine aufregende Zeit bei openPetition

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani