Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

    Parteiinternes Hickhack

Es ist einfach politisch kindergartenmäßig, Petitionsportale jetzt schon für parteipolitischen Hickhack mißbrauchen, ja geht's denn noch. Reicht es nicht, daß die SPD nicht mehr weiß, wo es lang geht? Nutzen Sie die Post und eMails aller Art, aber lassen Sie externe Einflüsse 'raus. Tilman Kluge, schon >45 Jahre in der CDU

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International