Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

    Konsequenz aus der Städteplanung

Die Stadt Hennef setzt auf Zuzug und sollte daher den jungen Familien auch die entsprechenden Rahmenbedingungen bieten. Dass sich durch einen neuen Stadtteil auch die Zahl der Anmeldungen am Hennefer Gymnasium erhöhen würde, war absehbar. Nun steht die Stadt in der Pflicht, die entsprechenden Rahmenbedingungen zu schaffen, dass alle Kinder ihrem Leistungsniveau entsprechend gefördert werden können.

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International