Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

In NRW laufen ca. 100 Infizierte rum und im WorstCase (Dunkelziffer) veilleicht 1000. Bei 18.000.000 EInwohnern beträgt die Chance einen davon zu treffen 1:18.000. Nichtr jeder Kontakt mit einem Infizierten führt automatisch zu einer Infektion. Nicht jede Infketion verläuft mit schwersten Symptomen oder endet tödlich. Die ganzen Wahrscheinlichkeiten aufsummiert....da wird man wohl her vom Blitz getroffen.... 1:3.000.000

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International