Rajon : Berlin
Migrim

Unserem Freund und Kollegen wird der Verbleib in Deutschland nicht gewährt

Peticioni drejtohet tek
Senatsverwaltung für Inneres, Landesamt für Einwanderung Berlin
139 mbështetësit 97 në Berlin
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 20/01/2021
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Pro

Çfarë janë argumentet në favor të peticionin?

shkruaj argument

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit dhe politikën e privatësisë nga openPetition. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.

Contra

Çfarë janë argumentet kundër këtij peticioni?

shkruaj argument

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit dhe politikën e privatësisë nga openPetition. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.


2 kundër-argumentet
tregojnë kundërargumente

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit dhe politikën e privatësisë nga openPetition. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.

Herr Najafi ist jetzt 4 Jahre in Deutschland, arbeitet aber erst seit einem halben Jahr. Ich gehe davon aus, dass er Asyl beantragt hat, welches jetzt gerichtlich abgelehnt wurde. Wenn dem so ist, muss er ausreisen oder abgeschoben werden. Sollte die Firma unbedingt ihn als Mitarbeiter behalten wollen, kann Herr Najafi über ein Arbeitsvisum wieder einreisen. Die Firma wird ihm sicherlich behilflich sein. Bitte kein Aufweichen der Asylgesetze mehr!

3.3

2 kundër-argumentet
tregojnë kundërargumente

Duke publikuar postimin tim, unë pranoj kushtet e përdorimit dhe politikën e privatësisë nga openPetition. Raportohet fyerje, shpifje dhe deklarata të rreme të fakteve.

Më shumë për temën Migrim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani