Trafik&transport

Für den Erhalt sämtlicher Außengastronomieflächen in Altona, die nach dem Lockdown geschaffen wurden

Peticioni drejtohet tek
Bürgermeister Stefanie von Berg
141 mbështetësit 97 në Hamburg Altona
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar korrik 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Änderungen an der Petition

në 18/07/2021 10:32

Der Fortschritt ist etwas langsamer als erwartet, daher die Verlängerung.


Neues Zeichnungsende: 30.09.2021
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 99 (66 in Hamburg Bezirk Altona)


Më shumë për temën Trafik&transport

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International