Rajon : Gjermania
Imazhi i peticionit Härtere Strafe für Radfahrer, die vorhandene Radwege nicht benutzen
Trafik&transport

Härtere Strafe für Radfahrer, die vorhandene Radwege nicht benutzen

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Deutscher Bundestag Petitionsausschuss
78 78 në Gjermania
Peticioni u tërhoq nga kërkuesi
  1. Filluar 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

Më shumë për temën Trafik&transport

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani