Rajon : Gjermania
Të drejtat e kafshëve

Helft den Zoos, Tierparks, Tierheimen und Gnadenhöfen

Peticioni drejtohet tek
Bundesregierung
685
Marrësi i peticionit nuk është përgjigjur.
  1. Filluar 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 20/11/2020
  4. Dialog
  5. I dështuar

Petitionsempfänger antwortet nicht

20.11.22, 8:11 e pasdites GMT-5

Liebe Unterstützende,
der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 24 Monate nach dem Einreichen der Petition keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass der Petitionsempfänger nicht reagiert hat.

Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
Ihr openPetition-TeamMë shumë për temën Të drejtat e kafshëve

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani