Kulturë

Landesgartenschau / BUGA in Ingelheim

Peticioni drejtohet tek
Oberbürgermeister Ralf Claus
290 mbështetësit 219 në Ingelheim am Rhein
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shkurt 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Më shumë për temën Kulturë

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani