Ndërtim

Museumssanierung: Aufzug statt Feinkostladen – Frankenthal

Peticioni drejtohet tek
Stadtrat Frankenthal
316 mbështetësit 184 në Frankenthal (Pfalz)
25% nga 750 për kuorumin
  1. Filluar maj 2021
  2. Mbledhja akoma > 6 muaj
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

Änderungen an der Petition

në 05/05/2021 20:41

...


Neuer Titel: Museumssanierung: Aufzug statt FeinkostenladenFeinkostladen – Frankenthal
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 38 (35 in Rheinland-Pfalz)


Änderungen an der Petition

në 05/05/2021 19:35

...


Neues Zeichnungsende: 04.05.2022
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 18 (18 in Rheinland-Pfalz)


Më shumë për temën Ndërtim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani