• Änderungen an der Petition

  në 04/01/2021 18:50

  Verlängerung der Lockdown Deitschlandsweit.


  Neuer Titel: Sofortige Öffnung der Tattoo Studios Tattoostudios in Rheinland-Pfalz
  Rheinland-Pfalz gleichzeitig mit denen in den anderen Bundesländer

  Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 1.006 (818 in Rheinland-Pfalz)

 • Änderungen an der Petition

  në 04/01/2021 18:44

  Dauer geändert, Nicht genug Unterschriften gesammelt


  Neues Zeichnungsende: 01.12.2021
  Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 1006 (818 in Rheinland-Pfalz)

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International