Arsim

Petition gegen das Englisch listening Abitur 2021 in BW.

Peticioni drejtohet tek
Bildungsministerin Theresa Schopper
27 mbështetësit 25 në Baden-Vyrtemberg
Peticioni u tërhoq nga kërkuesi
  1. Filluar maj 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I dështuar

Më shumë për temën Arsim

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani