Rajon : Bremen

S 20/35 - Parksituation am Bahnhof Bremen-Burg

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss der Bremischen Bürgerschaft
12 mbështetësit 12 në Bremen
Peticioni është hequr nga platforma
  1. Filluar nëntor 2019
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I përfunduar

Kjo është një kërkesë në internet der Bremischen Bürgerschaft .

Më shumë për temën

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani