Rajon : Senden
Mjedis

Schutz und Erhalt des Biotops und der ausgewiesenen Schutzfläche

Peticioni drejtohet tek
Bürgermeisterin Claudia Schäfer-Rudolf
308 mbështetësit 202 në Senden
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar maj 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. ngritur më 07/06/2021
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Më shumë për temën Mjedis

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani