Rajon : Turingia

Widerspruch und Petition der Bürgerinitiative Beinerstadt und Umgebung gegen den Bau von Windkraftanlagen in der Gemarkung Beinerstadt/ Beinerstädter Höhe W11

Kërkuesi
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Thüringer Landtages
295 mbështetësit 295 në Turingia
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar maj 2021
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet des Thüringer Landtages .

përpara

Më shumë për temën

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani