Rajon : Passau
Mirëqenie

#Bierzeltsexismus Aktion gegen das Donaulied

Peticioni drejtohet tek
Passauer Oberbürgermeister Jürgen Dupper
35.339 mbështetësit 944 në Passau
100% nga 790 për kuorumin
  1. Filluar 16.05.2020
  2. Mbledhja akoma 5 javë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

kurs kohe

35.339

Nënshkrime totale

944

nënshkrimet Passau

642

Nënshkrimet në ditë mesatarisht

30.05.2020

dita më e suksesshme e peticionit

Afiniteti ndaj temës. Çfarë ka të ngjarë të zbatohet?

48%

fühlen sich verantwortlich

19%

sind an dem Thema interessiert

32%

helfen, das Anliegen zu verbreiten

24%

möchten über das Ergebnis informiert werden

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

96%

vjen nga Gjermania

37%

vjen nga Bavaria

8%

vjen nga Mynihu

3%

vjen nga Niederbayern

Më shumë për temën Mirëqenie

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani