Rajon : Hanoveri
Trafik&transport

Stoppt Projekt 10 / 17! – Für eine dauerhafte Tunnellösung der Linie 10 nach Ahlem!

Kërkuesi jo publik
Peticioni drejtohet tek
Oberbürgermeister Stefan Schostok
5.932 mbështetësit 4.421 në Hanoveri
Peticioni nuk u përmbush
  1. Filluar 2015
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Paraqitur
  4. Dialog
  5. I përfunduar

kurs kohe

5.932

Nënshkrime totale

4.421

nënshkrimet Hanoveri

3

Nënshkrimet në ditë mesatarisht

26.08.2015

dita më e suksesshme e peticionit

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

96%

vjen nga Gjermania

94%

vjen nga Saksonia e Ulët

91%

vjen nga Region Hannover

0%

vjen nga Samtgemeinde Nenndorf

Më shumë për temën Trafik&transport

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International