Njerëzit ulen në një tryezë, hanë dhe flasin me njëri-tjetrin

Dëshironi të formësoni në mënyrë aktive politikën?

Pastaj merr pjesë në një parlament të dhomës tani! Diskutoni për pyetje urgjente dhe vendime të rëndësishme politike me miq, të njohur apo edhe të panjohur plotësisht.

Bashkohu tani Mëso më shumë

Regjistrohu si pritës

Hapi i parë për në parlamentin tuaj të dhomës - si nikoqir, ju merrni përsipër planifikimin e parlamentit të dhomës dhe udhëzoni pjesëmarrësit e tjerë gjatë procesit.

Fto në parlamentin e shtëpisë

Ftoni miq dhe të njohur - sepse vetëm së bashku mund të diskutoni, të dëgjoni këndvështrime të reja dhe të dilni në rezultate.

Mbajeni parlamentin e shtëpive në internet ose offline

Gjeni një datë dhe vend të përshtatshëm për parlamentin e shtëpisë tuaj së bashku - përndryshe, ju gjithashtu mund të bashkoheni në një video konferencë.

Ngarko rezultatet dhe shiko vlerësimin

Vendosni rezultatet tuaja pasi të keni mbajtur parlamentin e dhomës suaj - do të informoheni sa më shpejt që të gjitha rezultatet të jenë ngarkuar dhe adresuesit të jenë përgjigjur.

Njerëz të ndryshëm shikojnë në kamerë, një selfie grupore

Ja se si funksionon

Këtu është një shpjegim i shkurtër i parlamenteve të dhomave - ne aktualisht po punojmë për një video shpjeguese, e cila do ta shpjegojë tërësinë edhe më lehtë dhe më qartë.

Mëso më shumë

Parlamentet aktuale të shtëpive

Për momentin ekziston vetëm një parlament i dhomave. Në të ardhmen, megjithatë, të gjitha parlamentet e shtëpive që janë aktualisht në funksion do të renditen këtu.

të gjitha parlamentet e shtëpive

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International