peticione evropiane

peticionet e vendeve

peticionet e shtetit federal

peticione e rretheve rurale

Peticione të qytetit dhe komunës

>>> komunitete dhe qytete të tjera (ju lutem tregohuni të durueshëm ndërsa ngarkoni faqen)

Peticione të qyteteve dhe të rretheve urbane

Ky përmbledhje tregon rajonet me më shumë kërkesa në secilin nivel administrativ. Numri i kërkesave në një rajon është në kllapa.

openPetition është një platformë evropiane e peticionit.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani