Dhuroni dhe promovoni në internet

Ne financojmë platformën tonë të peticioneve dhe këshilla dhe mbështetje për peticionet përmes dhurimeve. Mbi të gjitha, dhurimet e rregullta nga sponsorët tanë sigurojnë pavarësinë tonë nga partitë, politika dhe biznesi. Ju lutem promovoni angazhimin tonë për më shumë pjesëmarrje të publikut.

faleminderit për mbështetjen tuaj !


FundraisingBox Logo

Transfer

Sigurisht që mund të transferoni dhurimin tuaj direkt në llogarinë tonë të dhurimit:

marrës : openPetition
IBAN: DE46 4306 0967 1140 1635 01
BIC:  GEN ODE M1 GLS (GLS-Bank) Nëse kërkohet marrja e dhurimit: Qëllimi: Adresa e vet

Zbritja e taksave

Dhurimi juaj është i zbritshëm nga taksat. Donacionet deri në 200 euro në vit mund të bëhen me marrjen e thjeshtuar të dhurimit. Përdorni deklaratën tuaj bankare së bashku me këtë certifikatë (PDF). Më së voni në shkurt të vitit të ardhshëm do të merrni një faturë dhurimi nga ne për prezantim në zyrën e taksave, nëse dëshironi.

ndonjë pyetje rreth dhurimit tuaj?

Jessica Seip

Dhurim i rregullt

Ju mund të merrni fonde të rregullta përmes pagesave të përsëritura në çdo kohë pa dhënë arsye e-mail anulluar.

Tarifat e transaksioneve

Ne dëshirojmë t'ju ofrojmë sa më shumë mënyra pagese. Ofruesit e shërbimit të pagesave ngarkojnë tarifa të ndryshme që zbriten nga dhurimi: menjëherë: 0,0%, debitë e drejtpërdrejtë: 0,5%, PayPal: 1.2% dhe kartë krediti: 1.4%

Dhuroni përmes Bitcoin

1CYStdGMjeHyHRkipimvGwSoR6TAn2GCvh

QR-Code