përfaqësues Alfred Port

parlament Bernkastel-Kues


Alfred Port
parti : FDP
fraksion: FDP
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Beigeordneter
Faqja e internetit : www.fdp-bks-wil.de
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani