përfaqësues Carsten Wilke

Bezirksverordnetenversammlung Marzahn-Hellersdorf

Asnjë deklaratë nuk është kërkuar deri më tani. Për peticionet me një përgjigje të shkëlqyeshme, ne i kërkojmë vendimmarrësit përgjegjës për një deklaratë.

Carsten Wilke
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: stellv. Fraktionsvorsitzender
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani