përfaqësues Christoph Schmitt

Kreistag Landkreis Ahrweiler

  Opinion mbi peticionin Mehr Polizei für den Kreis Ahrweiler!

  SPD, modifikuar për herë të fundit 20/11/2019

  Baza e vendimit ishte një zgjidhje e fraksionit SPD
    Pajtohem / kryesisht pajtohem .

  Antwort für die SPD Fraktion im Kreistag:

  Unsere Polizei im Kreis Ahrweiler leistet sehr gute Arbeit.
  Insbesondere vor dem Hintergrund der besonderen Herausforderung, die ein flächenmäßig großer Kreis mit sich bringt, unterstützen wir den Wunsch nach mehr Polizistinnen und Polizisten für den Kreis Ahrweiler.
  Auch in Zukunft bleiben wir gerne im Gespräch mit den Vertreterinnen und Vertretern der Polizei vor Ort.


Christoph Schmitt
parti : Vorsitzender der SPD-Fraktion im Kreistag Beisitzer im Vorstand der SPD im Kreis Ahrweiler E-Mail: christoph.schmitt@spd-ahrweiler.de
fraksion: SPD
zgjedhjet e ardhshme : 2024
rol: Beisitzer im Vorstand der SPD im Kreis Ahrweiler
Faqja e internetit : https://www.spd-ahrweiler.de/fraktion
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International