përfaqësues Claudia Eisenhardt

Stadtverordnetenversammlung Friedberg

Asnjë deklaratë nuk është kërkuar deri më tani. Për peticionet me një përgjigje të shkëlqyeshme, ne i kërkojmë vendimmarrësit përgjegjës për një deklaratë.

Claudia Eisenhardt
parti : CDU
fraksion: CDU
zgjedhjet e ardhshme : 2021
rol: stellv. Stadtverordnetenvorsteherin
Raportoni gabimet në të dhëna

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani